Abonnementen

Er zijn twee soorten abonnementen: Pro en Basic. Is realtime inzicht in de beschikbaarheid van uw personeel een noodzaak? Kiest u dan voor StatusOnline Pro. In het andere geval kunt u ook de minder uitgebreide
en daardoor goedkopere versie nemen: Basic. Beide systemen worden beheerd met behulp van een beheerpanel.

StatusOnline Pro
Met dit abonnement wint u tijd. Wie is beschikbaar en wie niet, en is het team op dit moment compleet? StatusOnline Pro geeft de actuele bezetting 24/7 weer. Uiteraard omvat dit uitgebreide abonnement de volautomatische bezettingsbewaking met automatische en/of handmatige sms-alarmeringen, de roosterfunctionaliteit en de modules WebView, WebCount en WebCombi. Optioneel is StatusOnline Pro te koppelen aan een sms-bundel, waardoor u de kosten nog beter in de hand kunt houden.

StatusOnline Basic
Met StatusOnline Basic gebruikt u de roosterfunctionaliteit in plaats van de realtime bezettingscontrole. Verder beschikt u over de modules WebView, WebCount en WebCombi. Optioneel is StatusOnline Basic uit te breiden met de volautomatische bezettingsbewaking met automatische en/of handmatige sms-alarmeringen.

Een groot traumacentrum werkte altijd met een zogenaamde belboom. In geval van een ramp belde de telefoniste twee artsen, die op hun beurt weer twee specialisten belden, die de volgende experts weer belden. Zo verliepen er twee hele uren voor het team van de ramp wist. Het bestuur besloot StatusOnline PRO aan te schaffen. Het voordeel daarvan ten opzichte van de belboom was al snel duidelijk: ging voorheen kostbare tijd verloren met het oproepen van de medewerkers, nu is binnen een halfuur het complete team op de hoogte gesteld.


© 2007-2018, Status Online B.V. info@statusonline.nl. Op de inhoud en vormgeving van deze site berust auteursrecht.