Inzicht in personele beschikbaarheid

Welke medewerker is op dit moment beschikbaar? Wie is onderweg en kan nu niet gestoord worden? Is er een chauffeur onder het aanwezige personeel?

Inzicht in de actuele bezetting is voor veel organisaties van belang. Voor het productiebedrijf dat storingsmonteurs in dienst heeft. Voor het kantoor waar op iedere afdeling een bhv-er aanwezig moet zijn. En voor hulpdiensten die pas kunnen functioneren als het team compleet is.

StatusOnline geeft dat inzicht. Met StatusOnline kunnen uw mensen altijd en overal hun beschikbaarheid doorgeven. Met één simpele druk op de knop van hun gsm, pda, laptop of vaste computer. Zodat u iedere minuut van de dag weet wie direct inzetbaar is, of hoeveel mensen van een bepaalde functiegroep u in huis heeft.

En dreigt er onderbezetting? U weet het direct. Want StatusOnline kan de bezetting volautomatisch bewaken, en de juiste mensen alarmeren wanneer een kritieke ondergrens wordt bereikt. De werkzaamheden hoeven dus niet in gevaar te komen!

Eenvoudig in gebruik te nemen

U kunt StatusOnline gebruiken zodra u uw inlogcodes heeft ontvangen. U hoeft dus geen software aan te schaffen. Er is zelfs geen licentie per computer nodig! Als u bent ingelogd, kunt u het systeem naar eigen wens inrichten. De autorisatie van uw mensen, de modules, zelfs de opmaak: u heeft het zelf in de hand. Wilt u het systeem verder laten aanpassen aan uw organisatie? Dat kan. De veranderingen worden dan online doorgevoerd.

Multifunctioneel
 • Beschikbaarheidscontrole van personen en/of voertuigen

 • Beschikbaarheidscontrole van personen en/of voertuigen

 • Volautomatische bezettingsbewaking

 • Alarmering van personen en/of groepen

 • Aan- en afwezigheidsregistratie

 • Industriéle procesbewaking

 • Variabele rapportages

  De methodiek waarvan StatusOnline gebruik maakt, is niet nieuw. Ze wordt al jaren gebruikt op diverse netwerken door de brandweer, de politie en ambulancediensten. StatusOnline maakt beschikbaarheidscontrole en -bewaking mogelijk voor iederéén. Zonder dure investeringen in netwerken of apparatuur!

  Nieuws

  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/stonline/public_html/dblogin.php:9 Stack trace: #0 /home/stonline/public_html/main.php(139): include() #1 {main} thrown in /home/stonline/public_html/dblogin.php on line 9